Integritetspolicy

Icehockey.se behandlar personuppgifter för de användare och kunder som använder våra tjänster och produkter. I texten nedan kallas Icehockey.se för ”Sajten”.

Detta är sajtens Integritetspolicy, som är framtagen i syfte att tydliggöra sajtens inställning i integritetsfrågor och behandling av personuppgifter. Vi värnar om våra kunders och användares integritet och följer svensk lagstiftning som syftar till att skydda dig som privatperson, bl.a. personuppgiftslagen (1998:204). Vi eftersträvar att upprätthålla en hög nivå av skydd för den personliga integriteten.

För vissa tjänster och produkter som sajtens tillhandahåller kan det finnas särskilda villkor för personuppgiftsbehandling, vilka i förekommande fall tillhandahålls när tjänsten i fråga används.

Genom att använda sajtens produkter och tjänster godkänner du denna Integritetspolicy. Sajten kan komma att ändra och/eller uppdatera Integritetspolicyn och eftersom sådana ändringar inte meddelas på annat sätt än genom de nya villkoren publicering på våra webbplats så rekommenderar vi att du regelbundet tar del av dessa.

 

Vad är Personuppgifter?

All information som direkt eller indirekt kan kopplas till en idag levande fysisk person är att anse som personuppgifter i lagens mening. Det innebär t.ex. att följande är att anse som personuppgifter: namn, adress (inklusive e-mail) och telefonnummer.

 

Insamling och behandling av personuppgifter

Insamling av personuppgifter kan vara både aktiv och passiv. Aktiv insamling sker när du som användare eller kund lämnar dina uppgifter till oss i samband med inloggning, köp av tjänst/produkt eller liknande. Om du inte själv genom en aktiv handling lämnar uppgifterna till oss utan insamlandet sker med hjälp av andra verktyg (t.ex. genom cookies) anses insamlingen passiv.

Sajten samlar in personuppgifter bl.a. för att kommunicera och uppfylla våra åtaganden gentemot våra kunder och användare enligt ingångna avtal och för att förbättra kvaliteten på våra webbplatser, tjänster och produkter. Vi använder även personuppgifter för direktmarknadsföring i enlighet med lag och praxis på marknaden. Vi kan även komma att lämna ut personuppgifterna till tredje part som vill erbjuda dig direktmarknadsföring.

Sajten kan även samla in information om hur du som användare utnyttjar våra webbplatser för att analysera sökbeteende, för statistikändamål och för att kunna visa dig anpassat innehåll och annonser eller möjliggöra för samarbetspartners att visa dig anpassat innehåll och annonser. Det görs också för att förbättra vår sajt, göra dem mer användarvänliga och kontrollera att de fungerar på avsett sätt. Sådan information samlas t.ex. in med hjälp av analysverktyget Inspectiet och cookies. Informationen som används är alltid avidentifierad. Längre ner i Integritetspolicyn finner du mer information om cookies och hur du kan blockera cookies.

Vi använder IP-adresser t.ex. för att kunna diagnostisera problem på vår server och våra nätverk och för att administrera våra webbplatser. Vi använder också IP-adresser för statistiska ändamål.

I vissa fall behandlas personuppgifter i syfte att tillhandahålla andra tjänster än sajtens egna tjänster. I dessa fall kan sajten behandla personuppgifterna för och i enlighet med instruktioner från tredje part, t.ex. våra annonseringspartners. Eniro behandlar bara personuppgifter för de syften som de samlas in för och i enlighet med denna Integritetspolicy, om du inte får information av sajten om annan behandling av uppgifterna. Ibland får du kompletterande information om annan personuppgiftsbehandling i samband med att du vill använda specifika tjänster/produkter som sajten erbjuder.

 

Samtycke till behandling av dina personuppgifter

När det enligt lag krävs att ditt samtycke inhämtas för behandling av vissa slags personuppgifter, eller för vissa former av behandling, så kommer sådant särskilt samtycke att inhämtas från dig innan personuppgifterna behandlas.

Vi samlar t.ex. aldrig in eller behandlar personuppgifter som kan anses känsliga utan särskilt samtycke, som t.ex. information om din hälsa eller personuppgifter om personer under 13 år.

 

Utlämnande av personuppgifter till annan

Personuppgifter kan komma att överföras mellan bolagen inom Enirokoncernen.

Sajten kan även komma att överföra personuppgifter till underleverantörer om vi anser det nödvändigt för uppfyllandet av våra åtaganden gentemot dig som kund eller användare. Våra underleverantörer får alltid underteckna ett personuppgiftsbiträdesavtal med Eniro för att vi ska kunna säkerställa en hög skyddsnivå för dina personuppgifter.

Sajten kan komma att lämna ut uppgifter om ditt sökbeteende på våra webbsidor till våra samarbetspartners. Dess uppgifter kan även komma att lämnas ut till våra samarbetspartners i syfte att visa intresset för viss annons eller kampanj. Vi samlar inte in information eller visar annonser utifrån information som kan identifiera dig som person utan ditt medgivande.

Sajten kan lämna ut personuppgift till tredje part, såsom t.ex. polis eller annan myndighet, om det rör utredning av brott eller om sajten annars är skyldigt att lämna ut sådan uppgift med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Sajten överför i regel inte personuppgifter till något land utanför EU/EES men om vi t.ex. har en underleverantör i ett land utanför EU/EES kan överföring av personuppgifter ske. För att säkerställa en hög nivå av skydd för dina personuppgifter ingår Eniro avtal med sådana underleverantörer (utom när det aktuella landets integritetsskyddslagstiftning har godkänts av EU) som reglerar överföringen av personuppgifter och underleverantörernas hantering av personuppgifterna. Avtalen innehåller de standardvillkor som EU Kommissionen har utfärdat och som uppfyller de krav svensk lag ställer för att skydda de överförda personuppgifterna.

 

Cookies och möjlighet att välja bort cookies

Sajten använder olika hjälpmedel för att t.ex. se hur våra användare utnyttjar våra webbplatser. Cookies är små textfiler som placeras på din webbläsare när du besöker våra webbplatser. Textfilerna innehåller information som gör det möjligt för oss att t.ex. anpassa våra tjänster så att de passar dig bättre. Ett exempel kan vara när vi genom cookies får information om vad du är intresserad av och därmed kan anpassa den marknadsföring som visas när du besöker våra webbplatser. Man använder även cookies för att mäta om en annons varit effektiv och för andra statistiska ändamål. Eniro kan även komma att använda s.k. web beacons – elektroniska bilder som bl.a. tillåter en webbsida att räkna antalet besökare på sidan. Web beacons kan även kallas ”single-pixel GIF” eller webbfyrar.

Sajten tillåter även vissa samarbetspartners att placera cookies eller web beacons på din webbläsare i samband med att du besöker våra webbsidor.

Sajten använder cookies och web beacons för att genomföra undersökningar på uppdrag av vissa partners på deras webbsidor. Undersökningarna syftar till att mäta effektiviteten av viss annonsering och våra partners kan sedan få information rörande detta.

Sajten kan använda olika analysverktyg i syfte att utvärdera och analysera besöksstatistik. Dessa analysverktyg använder cookies vilket innebär att du genom att inte tillåta användningen av cookies även blockerar dessa analysverktyg. Du kan neka webbplatsen att lagra dina cookies eller web beacons – för mer information se Om Cookies

Observera att om du väljer att blockera cookies eller web beacons så kan kvaliteten och tillgängligheten till delar av våra webbplatser komma att försämras.

 

Anpassad annonsering

Sajten kan innehålla anpassad annonsering. Sådan annonsering tillhandahålls av sajten, våra kunder och/eller av våra samarbetspartners. Vi kan komma att använda dina uppgifter för att välja och anpassa den marknadsföring som visas för just dig vid besök på webbplatsen.

 

Direktmarknadsföring

Sajten är leverantör av underlag för direktmarknadsföring. Detta innebär att sajten kan komma att använda dina personuppgifter vid direktmarknadsföring och kan även komma att ge tredje part tillgång till uppgifter för detta syfte.

Sajten skickar emellertid inte (utom i vissa undantagsfall när det är tillåtet enligt lag) direktmarknadsföring via e-post, SMS, MMS eller fax, och lämnar inte heller ut dina personuppgifter till tredje part med rätt till sådan elektronisk direktmarknadsföring, utan att ditt samtycke har inhämtats och utan att du fått information om vilka slags företag som dina uppgifter lämnas till.

 

Säkerhet

Sajten har en hög säkerhetsnivå som syftar till att skydda sådana personuppgifter som kommer i sajtens kontroll. Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda information mot obehörig åtkomst, ändring, spridning och förstörelse.

 

Disclaimer

Sajten kan innehålla länkar eller hänvisningar till webbplatser som tillhandahålls av tredje part. Sajten ansvarar inte för den behandling av personuppgifter som sker, eller det innehåll som tillhandahålls av sådan tredje part, på tredje parts webbplats.

 

Sajtens personuppgiftsansvarige, kontaktuppgifter samt din rätt till rättelse och registerutdrag

Om du har frågor rörande denna Integritetspolicy eller om sajtens behandling av personuppgifter är du välkommen att kontakta Icehockey.se med kontaktuppgifterna nedan.

Icehockey.se Telefon: 073 – 513 377 00 E-post: info@icehockey.se

The Japanese men's national team wants to get...
/ World Hockey News

The Japanese men’s national team wants to get…

The Japanese men's national team wants to get back to the Division IA. Under new head coach Yuji Iwamoto they ...
Läs mer
Five goaltenders who want to put the first quarter of the season behind them | The Hockey News
/ World Hockey News

Five goaltenders who want to put the first quarter of the season behind them | The Hockey News

Several goaltenders who were expected to bring success to their respective franchises have failed to meet high expectations through the ...
Läs mer
Skellefteås landslagskedja fixade segern
/ World Hockey News

Skellefteås landslagskedja fixade segern

Derbyfesten blev ett härligt målkalas för Skellefteås landslagskedja.Sex mål av Joakim Lindström, Oscar Möller och Pär Lindholm i 7–4-segern mot ...
Läs mer
Advertisment ad adsense adlogger